Buitenzonwering

Rolluiken

Steeds meer mensen kiezen voor de voordelen van rolluiken. Eén van de belangrijkste aspecten is de verduisterende werking van het rolluik, het (zon) licht van buitenaf wordt geweerd en de kamer blijft donker. U kunt een rolluik dan ook het hele jaar gebruiken.

Rolluiken waarborgen uw privacy en hebben een inbraak vertragende werking. De isolerende eigenschappen van een rolluik zorgen ervoor dat warmte (zomer) en koude (winter) worden gereduceerd, waardoor u flink kunt besparen op uw energierekening. Ook biedt het rolluik een uitstekende geluidisolatie.

Screens

Screens zijn doeltreffende zonwering. De vlakhangende stof zorgt voor optimale filtering van zonlicht en warmte. U kunt rekenen op een zonlichtfiltering van maar liefst 85%. Tegelijk kunt u nog gewoon naar buiten kijken. Een screen zorgt voor een gevoel van privacy, zonder het contact met de ‘buitenwereld’ af te sluiten. Onze ritsscreens zijn windvast op iedere hoogte en hebben geen kieren tussen het doek en de geleiders.

Zonneschermen

Terrasschermen, ook wel zonneschermen of knikarmschermen genoemd, vormen het verlengstuk van uw woning. Een mooi voorbeeld van buitenzonwering. Uw wooncomfort neemt toe maar liefst 3,5 meter, uw leven zal zich nog makkelijker verplaatsen naar het aangrenzende terras.

0 Comments